Onze mensen

Wij van Harotex houden van mooie raamdecoratie, maar onze mensen zijn ons echte goud. Hier lees je wat meer over ons ware kapitaal.

directeur

Toine Verstappen

Onze directeur Toine is niet zo van het uitslapen. Hij is degene die dagelijks de poort opent en de lichten aanklikt. “Ik vind het belangrijk om de mensen ’s morgens op te vangen. Aan de manier waarop ze ‘goedemorgen’ zeggen, weet ik al hoe het met ze is. Als het nodig is, gaan we even apart zitten en drinken we een kop koffie. Ik vind het belangrijk dat ‘mijn’ mensen goed in hun vel zitten en snel te kunnen ingrijpen als dat nodig is. Gelukkig is dat niet zo vaak.”
Meer over Toine
Allesdoener

Jorn Bellemakers

Op Jorns LinkedIn-profiel staat dat hij verantwoordelijk is voor de sales, maar dat dekt de lading slechts gedeeltelijk. “Ik zit met mensen aan tafel vóórdat ze klant zijn en blijf hun contactpersoon tot na de verkoop. Verder bezoek ik klanten om onze collectie te presenteren, doe ik marketing, sorteer ik orders en factureer ik. Ik ben bij bijna alles betrokken en dat bevalt me wel! Ik vind het interessant om te zien wat er hier allemaal gebeurt. Dus eigenlijk ben ik nog op zoek naar een nieuwe LinkedIn-titel.”
Meer over Jorn
ateliermedewerkster

Hettie van den Crommenacker

Overal waar Hettie komt fleurt ze de omgeving op met haar enthousiasme en vrolijkheid. En sinds 2016 straalt ze ook aan haar vaste vouwtafel in het atelier.

 

Hettie is van huis uit gordijnenexpert. “Ik ben begonnen bij de vouwgordijnen. De stoffen komen bij mij binnen en ik zet ze, conform de specificaties, op systeem. Ik zorg ervoor dat de gordijnen klaar zijn om naar onze klanten te gaan. Een leuke, gevarieerde baan. Ik ga me nu steeds meer bemoeien met de jaloezieën die we maken. Een mooie uitdaging om daar ook een groot succes van te maken!”
Meer over Hettie
productieleider

Willie Akkermans

Willie heeft niet veel woorden nodig om uit te leggen wat zijn rol binnen Harotex precies is. “Ik zorg dat we de omzet draaien die we moeten draaien. Het is aan mij om te zorgen dat het productieproces soepel verloopt. Dat doe ik al sinds 1997.”

 

Gaat er een keer iets niet helemaal goed – bij Harotex werken immers ook maar gewoon mensen – dan fungeert Willie dikwijls als reddende engel. “Heel soms zie ik een weeffout of een andere afwijking. Dan bel ik de klant. Mijn vuistregel daarbij: als ik er zelf geen genoegen mee zou nemen, dan moet een klant dat ook niet doen. En ik ben erg kritisch. In zo’n geval lossen we het natuurlijk netjes op.”
Meer over Willie
administratief medewerkster

Nine Verstappen

Heb je, als Harotex-klant, ooit een factuur van ons ontvangen? Grote kans dat die met liefde is opgesteld door Nine Verstappen. Nine past namelijk op de debiteurenadministratie. “Dat doe ik al zo’n 25 jaar. Daarvóór zat ik op de bus. Ook leuk werk, maar daar ben ik mee gestopt toen er kinderen kwamen. Toen bleef ik graag wat dichter bij huis.”
Meer over Nine
ateliermedewerkster

Wilhelmien Pieloor

We denken soms dat Wilhelmien het fijn vindt als de wintertijd ingaat. Dan kan ze namelijk langer naar de gesloten gordijnen kijken. Want het is wel duidelijk dat onze gewaardeerde ateliermedewerkster daar een passie voor heeft.

 

Wilhelmien werkte al bij ons bedrijf toen Toine Verstappens voorganger er de lakens nog uitdeelde. “Maar toen ik moeder werd, ben ik gestopt. Toen de kinderen wat groter waren, begon het toch weer te kriebelen. In 2015 heb ik Harotex gebeld met de vraag of ze nog iemand konden gebruiken. Niet veel later stond ik weer in het atelier. Gelukkig, want mijn hart ligt toch wel hier!”
Meer over Wilhelmien
algemeen bedrijfsleider

Frans Cranenbroek

Heb je na 2005 ooit met Harotex te maken gehad? Dan zul je Frans ook wel kennen. Frans is onze algemeen bedrijfsleider en verzet op een dag heel wat werk om te zorgen dat alles soepel draait.

 

Frans betitelt zijn eigen rol als ‘bedrijfsleider randzaken’. Onder die randzaken valt een aantal zaken die toch best belangrijk zijn. “Ik maak afspraken met klanten, maak de planning, doe bestellingen, ben verantwoordelijk voor de telefonie en doe nog veel meer. Kortom: ik zorg dat alles operationeel is. Een drukke en hectische baan, maar daar ben ik prima tegen bestand. Ik zit tenslotte al sinds 1987 in deze branche.”
Meer over Frans
bestuurder

Pieter Vermeulen

Pieter is de laatste schakel tussen atelier en klant. Met grote precisie stuurt hij de Harotex-bus over de wegen. Een baan die hem op het lijf geschreven is.

 

“In een vorig leven heb ik op de bouw gewerkt. Daarna, rond de millenniumwissel, ben ik hier begonnen. Dit vind ik veel leuker. Ik ben redelijk vrij en heb veel contact met klanten. Daar haal ik heel veel energie uit.”
Meer over Pieter
kwaliteitsmedewerker

Marleen Baltussen

Marleen is een soort Dirk Kuijt. Voor de niet-voetballiefhebbers: dat was een voetballer die altijd en overal inzetbaar was. En dat beschrijft ook Marleen: als er iemand ziek is, valt deze altijd vriendelijke kwaliteitsmedewerker in.

 

Maar het komt gelukkig ook nogal eens voor dat er niemand ziek is. “Dan vertelt productieleider Willie me wel wat ik moet doen. Ik kan eigenlijk alles in het atelier. En er is altijd genoeg te doen, dus ik heb me nog nooit hoeven vervelen.”
Meer over Marleen
ateliermedewerkster

Ingrid van Deursen

In tegenstelling tot veel van haar collega’s maakt Ingrid van Deursen nog geen deel uit van de inventaris van Harotex. De Limburgse met gouden handjes trad in 2019 toe tot de Harotex-familie en is nu al bijna niet meer weg te denken uit Stiphout.

 

Ingrid maakt, zoals ze het zelf benoemt, alles wat afwijkend is. Voor de duidelijkheid: daarmee doelt ze op producten anders dan gordijnen die in horizontale richting open- en dichtgaan, zoals vouwgordijnen. “Ik krijg de stoffen aangereikt en knip ze precies op maat. Daarna gaan ze naar de naaisters voor de afwerking. Ik zorg eigenlijk dat mijn collega’s aan het werk kunnen blijven.”
Meer over Ingrid
Verkoopafdeling

Giel Verstappen

Giel startte bij Harotex als chauffeur. Dit was in eerste instantie tijdelijk, om de vaste chauffeur van Harotex te vervangen. Hij reed zijn routes en leerde zo de klanten en zijn collega’s kennen.

 

Inmiddels heeft Giel zijn chauffeursstoel ingeruild voor een bureaustoel. “Ik zit voortaan op kantoor, als ondersteuning van de verkoopafdeling. Orders invoeren, de telefoon opnemen, eventuele problemen oplossen, klantcontacten, en nog veel meer. “Ik kan me moeiteloos verplaatsen in de klant, ben behulpzaam en uiterst flexibel. Dus dat komt helemaal goed.”
Meer over Giel
Medewerker knipafdeling

Martijn

Martijn is een rustige jongen die houdt van gezelligheid. Hij is altijd in voor een grap, maar weet ook wanneer er serieus doorgepakt moet worden. Het fijnste van werken binnen Harotex vindt hij het contact met collega’s. “Er werken hier alleen maar aardige, ‘normale’ mensen. De onderlinge sfeer is dan ook erg goed. Iedereen weet wanneer het tijd is om gas te geven en wanneer we de teugels even kunnen laten vieren.” 

 

“Ik ben echt in deze functie gerold”, aldus Martijn. “Tijdens mijn studie economie miste ik op een gegeven moment een stukje motivatie. Ik wist destijds ook niet goed wat ik wilde. Na lang wikken en wegen besloot ik om te stoppen met mijn studie en te gaan werken. Zo ben ik bij Harotex terechtgekomen. En heel eerlijk, daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.”
Meer over Martijn
Administratie en debiteurenbeheer 

Jessica Kox

Jessica werkt al sinds september 2021 bij Harotex. Anderhalve dag per week houdt ze nauwkeurig de administratie bij én ze is het eerste aanspreekpunt voor wat betreft de loonadministratie.

 

Naast het feit dat Jessica goed is met cijfers, heeft ze ook een creatieve kant. In haar vrije tijd gaat ze regelmatig met haar fotocamera op pad, om de mooiste plaatjes te schieten. Daarnaast kruipt Jessica als het even kan ook achter haar naaimachine. Niet om gordijnen te maken, maar kleren en tassen.
Meer over Jessica

Maev