Jessica Kox

“Werken bij Harotex voelt als thuiskomen. Thuiskomen op het werk”

Maak kennis met Jessica. Het administratieve wonder binnen Harotex. Naar eigen zeggen zeer secuur en accuraat. “Als zaken niet helemaal kloppen of wanneer het niet gaat zoals het hoort te gaan, dan zoek ik het tot de bodem uit. Ik bijt me ergens in vast en laat pas los als het is opgelost!”

Jessica werkt al sinds september 2021 bij Harotex. Anderhalve dag per week houdt ze nauwkeurig de administratie bij én is ze het eerste aanspreekpunt voor wat betreft de loonadministratie. “Vóór Harotex werkte ik in de zorg. Mooi en vooral dankbaar werk. Maar na de geboorte van mijn eerst kind en ook door de drukke baan van mijn man, paste het niet meer in mijn plaatje. Op een gegeven moment was de balans zoek. Dat is nu gelukkig wel anders. Ik heb het ontzettend naar mijn zin en zit hier écht op mijn plek.”

Naast het feit dat Jessica goed is met cijfers, heeft ze ook een creatieve kant. In haar vrije tijd gaat ze regelmatig met haar fotocamera op pad, om de mooiste plaatjes te schieten. “Samen met een goede vriendin fotograferen we dan vooral de natuur. Dat is gewoon erg leuk om te doen”. Daarnaast kruipt Jessica als het even kan ook achter haar naaimachine. Niet om gordijnen te maken, maar kleren en tassen. ”Dat is nog wel een droom” zegt ze, “mijn eigen gemaakte tassen verkopen. Maar dat is iets voor later. Ik heb het vooralsnog ontzettend naar mijn zin bij Harotex.” 

Terug naar het overzicht