WIJ VERTROUWEN OP ELKAAR

Maak kennis met Harotex

Harotex is een Brabants gordijnenatelier met ruim 25 jaar ervaring. Ooit begonnen als kleine onderneming en zijn inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand bedrijf met zo’n 35 medewerkers. We noemen het medewerkers, maar eigenlijk is het familie. Naast raamdecoratie staan de mensen dan ook centraal binnen Harotex. Het helpt natuurlijk dat we allemaal één ding gemeen hebben: de liefde voor ambachtelijk vakwerk. Dit zie je terug in de kwaliteit die we leveren. Wij gaan voor perfectie.

KWALITEIT EN VARIATIE

Een private label raamdecoratie collectie

Word je dealer van Harotex, dan betekent dat een kwalitatieve uitbreiding van je assortiment. Het mooie hiervan is, dat dit gebeurt onder je eigen private label. Wij zorgen voor de levering, de service en de garantie, waardoor het voor jou een laagdrempelige manier is om risicoloos je naamsbekendheid te vergroten.

Onderdeel van de
raamdecoratie collectie zijn

Word dealer en profiteer van de voordelen

Raamdecoratie as a service

Bij Harotex streven we altijd naar kwaliteit. Zowel bij onze raamdecoratie, als bij onze samenwerkingen. Wanneer we iets doen, doen we het goed. We zetten vol in op langdurige, kwalitatieve relaties en verkopen dan ook raamdecoratie as a service. Dit gaat verder dan enkel het leveren van een product.

Lees hieronder wat de voordelen voor jou als detaillist zijn als je gaat samenwerken met Harotex.

Breed assortiment met je eigen logo (private label)

Word je dealer van Harotex, dan betekent dat een kwalitatieve uitbreiding van je assortiment. Het mooie hiervan is, dat dit gebeurt geheel onder je eigen label. Wij zorgen voor de levering, de service en de garantie. Ideaal om zonder enig risico je naamsbekendheid te vergroten.

Uniek in jouw regio en alleen zorgvuldig geselecteerde dealers

We stellen niet alleen hoge eisen aan onszelf, maar ook aan al onze partners. Onze aangesloten dealers zijn dan ook met grote zorg geselecteerd. Op die manier bouwen we als familie aan een goede en duurzame reputatie.

Verkooptraining door Harotex

Je eigen omzet verhogen? Dat gebeurt met goede verkoopskills. De experts van Harotex geven graag persoonlijk advies en verkooptraining om de raamdecoratie nóg beter aan de man te brengen.

Persoonlijke communicatie en korte lijnen

Doordat we onze dealers met zorg selecteren, is er een bepaalde mate van exclusiviteit. Dit heeft als voordeel dat we altijd aandacht hebben voor jou als dealer. Zo houden we de lijntjes lekker kort en is het mogelijk om supersnel te schakelen als dat nodig is (binnen 48 uur is er contact met de eindklant).

Scherpe prijzen met staffelkortingen

Gaan we samenwerken? Dan ontvang jij van ons standaard 40% korting op de raamdecoratie. Hoe meer je omzet, hoe hoger de korting en interessanter de aanbiedingen die jij krijgt.

Servicedienst (volledig ontzorgt)

Onze eigen servicemonteurs zorgen voor een 100% tevreden klant. Is er iets niet goed, of ontbreekt er per ongeluk iets? Harotex schakelt rechtstreeks met de klant en lost elk mogelijk probleem op. Onze servicemonteurs zijn stuk voor stuk goed opgeleid, ervaren en zeer klantvriendelijk. Bovendien hebben we onderdelen op voorraad waardoor we direct mogelijke problemen oplossen.

Ben jij geïnteresseerd om samen te gaan werken met ons? Neem contact op met Jorn om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

“Om de collectie onder mijn eigen merk aan te vullen is het product van Harotex een hele mooie toevoeging. Doordat de service van Harotex erg goed is en in veel opzichten beter dan de bekende A-merken verkoop ik deze producten met groot vertrouwen.”

Yvonne van Loo

De KleurenKamer – Best

logo-kleurenkamer

“Wij werken al sinds onze start in 1974 samen met Harotex. De gordijnen worden razendsnel en vakkundig geconfectioneerd en aangepast. Van onze klanten krijgen we alleen maar positieve reacties. Ze vinden de producten mooi en de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Kortom: Harotex is een topbedrijf en uitstekende zakenrelatie.”

Debbie-Deelen-Gordijnen-Stoffen

Debbie Deelen

Deelen Stoffen & Gordijnen

Logo-Deelen-stoffen-en-gordijnen
Private label

Je eigen private label in jouw huisstijl

Bij verkoop mag goed promotiemateriaal niet ontbreken. Daar zorgen we dan ook voor. Zo krijg je van ons een gepersonaliseerd stalenboek met luxe uitstraling en display om de raamdecoratie van Harotex overzichtelijk en netjes te presenteren.

Zorgvuldig geselecteerde dealers

Regionale partners

Ga je een samenwerking aan met Harotex, dan bieden we je een stukje exclusiviteit. Dit geeft jou een unieke positie in de markt. Bovendien zijn onze monteurs regionaal actief, waardoor we snel ter plekke zijn als er iets is. Onnodig lang wachten op onderdelen is dus verleden tijd.

Samenstellen van jouw collectie

Wij helpen jou met het realiseren van een eigen merklijn

Als dealer ben jij het eerste aanspreekpunt van de consument. Hierdoor weet jij als geen ander wat er speelt en leeft. Graag leren wij ook van jou en stellen we samen de optimale collectie samen die perfect aansluit op de vraag. Daar profiteren we dan samen van.

Wat wil je weten

Veel gestelde vragen

Ik verkoop al 3 of 4 labels in mijn winkel. Waarom zou ik voor Harotex kiezen?

De keuze voor Harotex is in eerste instantie een keuze voor kwaliteit. Zowel qua producten, als qua service. Maar er is meer. Wanneer je dealer wordt, profiteer jij ook van de volgende voordelen:
  • Je wordt eigenaar van een Private Label
  • Je bepaalt zelf je marges op de verschillende producten
  • Je wordt door ons volledig ontzorgt qua service en levering
  • Je hebt toegang tot ons zeer uitgebreid assortiment en hebt een stem in de collectie

Hoe ziet de collectie van Harotex eruit?

Zoals gezegd is de collectie van Harotex zeer uitgebreid en van hoge kwaliteit. Om precies inzichtelijk te maken welke producten je kunt afnemen, maken we graag eens een vrijblijvende afspraak. Aan de hand van een gepersonaliseerd stalenboek, nemen we je stap voor stap mee door de hele collectie. Feedback of tips? Daar staan we altijd voor open. Samen bepalen we namelijk de collectie.

Zullen we in gesprek gaan om samen te werken?

Wil je meer weten over onze collectie en ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met Harotex? Neem contact op met Jorn of Toine om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen