Wat doen we?

Wat we precies doen? Kortweg: we leveren alles wat van gordijnstof gemaakt kan worden.

Gordijnen, vitrages, draperieën en embrasses

We zijn opgegroeid met de productie van gordijnen, vitrages, draperieën en embrasses. Voor alle soorten ramen hebben wij een passende oplossing, of die ramen nu rechthoekig, rond, schuin, parallelogramvormig, of wat dan ook zijn. Als het te maken is, kunnen wij dat.

Harde raamdecoratie

Sinds 2020 leveren we ook harde raamdecoratie, zoals jaloezieën, rolgordijnen en duettes. Verschillende klanten lieten namelijk weten daar behoefte aan te hebben en we benoemden al eerder dat ‘nee’ zeggen niet onze grootste kwaliteit is. Als we de glimlach op de gezichten van onze klanten nóg een beetje breder kunnen maken door een sterk staaltje one-stop-shopping aan te bieden, doen we dat graag.

Maatwerk

Bij Harotex kan bijna alles. We maken aan de lopende band maatwerk. En we blijven ontwikkelen, in samenspraak met onze klanten en de textielfabrikanten. We blijven streven naar innovatie en ontwikkeling: ieder jaar willen we nét een beetje slimmer en beter worden. De lat gaat steeds een tandje hoger. Dat houdt ons scherp als de scharen waarmee we knippen.

Service

Onze service mag er ook zijn. Niet alleen wij van Harotex vinden dat; onze klanten melden dat ook, zonder dwang. We doen ons best om geen fouten te maken, maar niets menselijks is ons vreemd. In het geval van klachten, lossen we die op. Wij nemen de verantwoordelijkheid en onze eigen servicedienst zorgt dat het gefixt wordt. Linksom, rechtsom of rechtdoor. Zonder gezeur.