Martijn

“Het fijnste van werken binnen Harotex? Het contact met collega’s. Er werken hier alleen maar aardige mensen.”

Martijn heeft zich in de afgelopen jaren helemaal gesetteld binnen Harotex. Aan de hand van productieleider Willie leerde hij de fijne kneepjes van het vak. “Ik zorg ervoor dat klanten straks mooie gordijnen aan de muur hebben hangen. Zodra er een opdracht binnenkomt, ga ik met een rol stof aan de gang. Ik reken uit hoeveel meter stof er precies nodig is en knip de gordijnen perfect op maat. Vervolgens gaat het door naar de volgende medewerker.”  

Martijn is een rustige jongen die houdt van gezelligheid. Hij is altijd in voor een grap, maar weet ook wanneer er serieus doorgepakt moet worden. Het fijnste van werken binnen Harotex vindt hij het contact met collega’s. “Er werken hier alleen maar aardige, ‘normale’ mensen. De onderlinge sfeer is dan ook erg goed. Iedereen weet wanneer het tijd is om gas te geven en wanneer we de teugels even kunnen laten vieren.” 

“Ik ben echt in deze functie gerold”, aldus Martijn. “Tijdens mijn studie economie miste ik op een gegeven moment een stukje motivatie. Ik wist destijds ook niet goed wat ik wilde. Na lang wikken en wegen besloot ik om te stoppen met mijn studie en te gaan werken. Zo ben ik bij Harotex terechtgekomen. En heel eerlijk, daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.”

Als Martijn niet met gordijnen in de weer is, staat hij op het voetbalveld of vervult hij zijn rol binnen het jeugdbestuur. Daarnaast is hij regelmatig te vinden in de kroeg voor een klein drankje met vrienden. “Sociaal bezig zijn, dat vind ik belangrijk ja.”

Terug naar het overzicht