Giel Verstappen

“Ik verplaats me makkelijk in de klant, ben behulpzaam en heel flexibel”

Verwacht je dat de zoon van Toine in een gespreid bedje komt? Nee hoor! Giel is dan wel opgegroeid mét Harotex, maar niet direct bínnen Harotex. Hij startte zijn werkzame leven namelijk als Allround stoffeerder bij een klant. Met het leggen van vloeren en uiteenlopende montagewerkzaamheden vulde hij zijn dagen. Toch kon Giel de lokroep van Harotex uiteindelijk niet weerstaan.

Zo’n half jaar geleden startte hij als chauffeur. Dit was in eerste instantie tijdelijk, om de vaste chauffeur van Harotex te vervangen. Hij reed zijn routes en leerde zo de klanten en zijn collega’s kennen. “Stiekem vind ik dat nog wel het leukste van werken binnen Harotex. We hebben hier echt een fijne groep collega’s. Het is gewoon gezellig, de sfeer is goed én er wordt hard gewerkt”. Dat is precies wat Giel kenmerkt. Stilzitten is er niet bij. “Zelfs in de vrije uurtjes wil ik zoveel mogelijk doen”.

Giel heeft inmiddels zijn chauffeursstoel ingeruild voor een andere stoel: een bureaustoel. “Ik zit voortaan op kantoor, als ondersteuning van de verkoopafdeling. Orders invoeren, de telefoon opnemen, eventuele problemen oplossen, klantcontacten etc. etc. Alle zaken bij anderen uit handen nemen, zodat zij zich volledig  kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Dat zal in het begin beste wel even wennen zijn, maar ik weet zeker dat ik mezelf met mijn hands-on mentaliteit snel onmisbaar zal maken. Ik kan me moeiteloos verplaatsen in de klant, ben behulpzaam en uiterst flexibel. Dat komt dus helemaal goed.”

“Ook spreekt het in mijn voordeel dat ik niet nieuw ben in het wereldje. Door mijn ervaring als woningstoffeerder en chauffeur, heb ik het hele traject van a tot z doorlopen. Van bezorging tot montage. En nu spreek ik diezelfde klanten dus weer vanuit een hele andere rol. Dan verlopen de gesprekken toch net wat soepeler.”

Terug naar het overzicht