Brabantse topkwaliteit

Bij Harotex werken we natuurlijk zo economisch en duurzaam mogelijk, maar we zullen nóóit bezuinigen op kwaliteit. In ons atelier werkt, opgeteld, voor vele honderden jaren aan passie voor het vak en ervaring in de textiel. Vakmensen waar we enorm trots op zijn!

Onze machines zijn een soort Rolls-Royces. En hoewel de mensen van onze afdeling Kwaliteitscontrole zeer vriendelijk zijn, knijpen zij nooit een oogje toe. Alleen kwaliteit van de bovenste plank mag ons atelier verlaten.

Bij Harotex werken we meestal niet met eigen stoffen. We halen de stoffen op bij onze klanten, maken daar prachtige gordijnen van en brengen ze weer keurig terug, klaar om een interieur een stuk mooier en warmer te maken.

De harten van de Harotex-lieden gaan sneller kloppen van mooie raamdecoratie en ambachtelijk vakwerk. Veel minder hebben we met lange lijnen en hiërarchie. De deur van het kantoor van Toine staat letterlijk altijd open. Niet dat je hem vaak achter die deur zult treffen trouwens, want hij is liever in ons atelier. Of bij klanten: bij drukte is hij niet te beroerd om zijn Harotex-polo aan te trekken en zelf de gordijnen aan te pikken.

Hetzelfde geldt voor onze harde raamdecoratie, zoals jaloezieën. Daarbij denk je mogelijk automatisch aan een merk met dezelfde laatste twee letters als onze bedrijfsnaam. Minimaal die kwaliteit leveren wij ook, alleen voor een prijs die heel wat vriendelijker is. Mogen we je overtuigen? We ontvangen je graag in onze showroom!