Willie Akkermans

Onze bedrijfsfilosofie is dat we héél ver gaan om het voor onze klanten zo goed mogelijk te doen.

Willie heeft niet veel woorden nodig om uit te leggen wat zijn rol binnen Harotex precies is. “Ik zorg dat we de omzet draaien die we moeten draaien. Het is aan mij om te zorgen dat het productieproces soepel verloopt. Dat doe ik al sinds 1997.”

Gaat er een keer iets niet helemaal goed – bij Harotex werken immers ook maar gewoon mensen – dan fungeert Willie dikwijls als reddende engel. “Heel soms zie ik een weeffout of een andere afwijking. Dan bel ik de klant. Mijn vuistregel daarbij: als ik er zelf geen genoegen mee zou nemen, dan moet een klant dat ook niet doen. En ik ben erg kritisch. In zo’n geval lossen we het natuurlijk netjes op.”

Willie voelt zich lekker binnen Harotex, waar de sfeer volgens hem vrij en ongedwongen is. “Niemand is hier iets meer dan een ander. Zelfs onze baas niet, tenminste niet in de praktijk. Iedereen is bereid om een ander te helpen wanneer dat nodig is. Onze bedrijfsfilosofie is dat we héél ver gaan om het voor onze klanten zo goed mogelijk te doen. Ook als er een keer iets fout is gegaan in het productieproces. Juist op zulke momenten kun je jezelf onderscheiden, door het perfect op te lossen.”

Productieleider Willie heeft ook ’s avonds en in de weekenden graag de lead. De leadgitaar, om exact te zijn, want die bespeelt hij bij de energieke sixtiescoverband Haggleslag. Uit zijn Gibson Les Paul Goldtop, de droom van zo’n beetje iedere gitarist, tovert hij stevige gitaarlijnen. “Werk van de Stones, de Beatles, Van Morrison en nog veel meer. En dan liever het meer obscure werk. Satisfaction kent iedereen nu wel.”

We snappen wel dat Willie liever wat anders speelt. Want zorgen voor veel satisfaction onder onze klanten doet hij bij Harotex al.

Terug naar het overzicht