Wilhelmien Pieloor

De collega’s zijn leuk en de sfeer is goed. Ik vind het ontspannend om hier te werken.

We denken soms dat Wilhelmien het fijn vindt als de wintertijd ingaat. Dan kan ze namelijk langer naar de gesloten gordijnen kijken. Want het is wel duidelijk dat onze gewaardeerde ateliermedewerkster daar een passie voor heeft.

Wilhelmien werkte al bij ons bedrijf toen Toine Verstappens voorganger er de lakens nog uitdeelde. “Maar toen ik moeder werd, ben ik gestopt. Toen de kinderen wat groter waren, begon het toch weer te kriebelen. In 2015 heb ik Harotex gebeld met de vraag of ze nog iemand konden gebruiken. Niet veel later stond ik weer in het atelier. Gelukkig, want mijn hart ligt toch wel hier!”

De bevlogen Wilhelmien is graag op haar werk. “De collega’s zijn leuk en de sfeer is goed. Ik vind het ontspannend om hier te werken. Op zijn tijd maken we een geintje, maar er wordt natuurlijk wel goed gewerkt. Alles is perfect in balans.”

Wilhelmien steekt haar creativiteit en energie niet alleen in de gordijnstof. In haar vrije uren trekt ze graag de hark en gieter uit de schuur, om zich vol overgave te storten op haar andere passie: tuinieren. Ze is er maar druk mee!

Terug naar het overzicht