Jorn Bellemakers

Het mooiste van mijn werk? Om de klant écht te helpen.

Op Jorns LinkedIn-profiel staat dat hij verantwoordelijk is voor de sales, maar dat dekt de lading slechts gedeeltelijk. “Ik zit met mensen aan tafel vóórdat ze klant zijn en blijf hun contactpersoon tot na de verkoop. Verder bezoek ik klanten om onze collectie te presenteren, doe ik marketing, sorteer ik orders en factureer ik. Ik ben bij bijna alles betrokken en dat bevalt me wel! Ik vind het interessant om te zien wat er hier allemaal gebeurt. Dus eigenlijk ben ik nog op zoek naar een nieuwe LinkedIn-titel.”

In de wat vreemde zomer van 2020 trad Jorn toe tot de Harotex-familie. Helemaal nieuw was het bedrijf toen niet voor hem. “Toine is de vader van mijn vriendin. Hij betrekt zijn familie altijd bij Harotex, dus ik heb al heel wat bedrijfsbarbecues bezocht. Daar heb ik, naast goed gegaarde burgers, ook de goede sfeer geproefd. Toen Toine me vroeg of ik hier wilde komen werken, hoefde ik er dan ook niet lang over na te denken. Het mooiste van mijn werk? Om de klant écht te helpen. En ik geniet ervan om te zien dat er hier echt iets ontstaat: we maken tastbare producten van topkwaliteit.”

Jorn, die zich nu vooral bezighoudt met jaloezieën en harde raamdecoratie, heeft een brede interesse. Buiten werktijd heb je kans hem op het veld van SV Brandevoort te zien. Maar hij is ook graag op of onder het water; hij is de gelukkige bezitter van een vaarbewijs en duikbrevet. “Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en mezelf uit te blijven dagen.” Gelukkig voor Jorn hebben we bij Harotex meer dan voldoende mooie uitdagingen liggen!

Terug naar het overzicht