Hettie van den Crommenacker

Wat ik hier zo fijn vind, is dat ik de tijd krijg om me nieuwe technieken eigen te maken.

Overal waar Hettie komt fleurt ze de omgeving op met haar enthousiasme en vrolijkheid. En sinds 2016 straalt ze ook aan haar vaste vouwtafel in het atelier.

Hettie is van huis uit gordijnenexpert. “Ik ben begonnen bij de vouwgordijnen. De stoffen komen bij mij binnen en ik zet ze, conform de specificaties, op systeem. Ik zorg ervoor dat de gordijnen klaar zijn om naar onze klanten te gaan. Een leuke, gevarieerde baan. Ik ga me nu steeds meer bemoeien met de jaloezieën die we maken. Een mooie uitdaging om daar ook een groot succes van te maken!”

De goedlachse Hettie heeft zich ontwikkeld tot onmisbare kracht, die steeds meer allround wordt. “Wat ik hier zo fijn vind, is dat ik de tijd krijg om me nieuwe technieken eigen te maken. Weven, afwerkingen maken en nog veel meer: dat heb ik hier allemaal geleerd. Goed voor mij en uiteindelijk dus ook voor Harotex.”

Ook in haar vrije tijd is Hettie graag onder de mensen. Etentjes, dagjes wikkelen, leuke dingen doen met het gezin: ze heeft graag anderen om zich heen. Gelukkig is dat op de werkvloer bij Harotex meestal wel het geval.

Terug naar het overzicht