Pieter Vermeulen

Ik ben redelijk vrij en heb veel contact met klanten. Daar haal ik heel veel energie uit.

Pieter is de laatste schakel tussen atelier en klant. Met grote precisie stuurt hij de Harotex-bus over de wegen. Een baan die hem op het lijf geschreven is.

“In een vorig leven heb ik op de bouw gewerkt. Daarna, rond de millenniumwissel, ben ik hier begonnen. Dit vind ik veel leuker. Ik ben redelijk vrij en heb veel contact met klanten. Daar haal ik heel veel energie uit.”

Iedere morgen levert buitenmens pur sang Pieter onze stoffen af. Halverwege de middag parkeert hij de bus bij de basis in Stiphout. “Dan spring ik bij waar ik het hardst nodig ben. Producten inpakken of zo. Leuk om aan het einde van mijn werk nog even contact te hebben met mijn collega’s. Zo houd ik ook feeling met het bedrijf.”

De Helmonder doet zijn werk met heel veel plezier. Anders dan veel stadgenoten heeft hij in het verleden weleens met rugklachten te maken gehad. “Door een operatie ben ik zelfs een tijd uit de running geweest. Ik was héél blij toen ik weer aan de slag kon. Ik ben hier graag. Het is hier echt een warm nest.”

Het bruggetje naar een recente, grote hobby is hier snel gemaakt. “Ik heb dertig jaar lang een volière gehad. Nu heb ik een vijver met koikarpers. Daar ben ik graag mee bezig, maar ik mag er ook graag met de fiets of caravan op uit trekken. Je ziet het: ook in mijn vrije tijd zit ik graag op de weg.”

Terug naar het overzicht