Nine Verstappen

Harotex is een belangrijk deel van ons leven.

Heb je, als Harotex-klant, ooit een factuur van ons ontvangen? Grote kans dat die met liefde is opgesteld door Nine Verstappen. Nine past namelijk op de debiteurenadministratie. “Dat doe ik al zo’n 25 jaar. Daarvóór zat ik op de bus. Ook leuk werk, maar daar ben ik mee gestopt toen er kinderen kwamen. Toen bleef ik graag wat dichter bij huis.”

Haar achternaam verklapt het wellicht al een beetje: Nine is de eega van directeur Toine. Het zal dan ook weinigen verbazen dat het aan de keukentafel nogal eens over Harotex gaat. Dat vindt ze gelukkig geen bezwaar. “Harotex is een belangrijk deel van ons leven. Sowieso zijn het meestal prettige gesprekken. Het bedrijf is flink gegroeid, maar qua sfeer is het klein en familiair gebleven.”

Nine is ook buiten kantoortijden behoorlijk actief. Twee keer per week trekt ze haar hardloopschoenen aan voor een pittige training door de Stiphoutse bossen. Dat krijgt haar niet buiten adem, want ze zingt ook nog wekelijks de sterren van de hemel bij zangroep Xango. “We zingen vooral modern werk en hebben een vlot repertoire. Nummers van bijvoorbeeld Adele, maar ook van U2.” Met Nine in huis is iedere dag een Beautiful Day!

Terug naar het overzicht