Marleen Baltussen

Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot allrounder. Iedere dag is hier echt anders.

Marleen is een soort Dirk Kuijt. Voor de niet-voetballiefhebbers: dat was een voetballer die altijd en overal inzetbaar was. En dat beschrijft ook Marleen: als er iemand ziek is, valt deze altijd vriendelijke kwaliteitsmedewerker in.

Maar het komt gelukkig ook nogal eens voor dat er niemand ziek is. “Dan vertelt productieleider Willie  me wel wat ik moet doen. Ik kan eigenlijk alles in het atelier. En er is altijd genoeg te doen, dus ik heb me nog nooit hoeven vervelen.”

Het gevarieerde karakter van haar baan bevalt Marleen, die al sinds het begin van de nineties bij Harotex werkt, uitstekend. “Ik heb me hier kunnen ontwikkelen tot allrounder. Iedere dag is hier echt anders. En wat mijn rol ook is, ik geniet er elke keer van om het resultaat te zien van de dingen die ik doe. Daar krijg ik voldoening van.”

Ook uit de band met haar collega’s haalt Marleen veel energie. “We zijn een hechte familie. Er zijn hier geen subgroepjes, maar we vormen één sterk team. Er is lol en er mag gelachen worden. Het is altijd een gezellige boel tijdens de zomerse barbecue of bij het kerstetentje. De opkomst is niet voor niets steeds zo hoog.”

Is Marleen niet in het atelier bezig, dan duikt ze graag in een goed boek. Of bezoekt ze het theater voor een mooie voorstelling. Een Harotex zonder Marleen, wij kunnen ons er geen voorstelling van maken. En als het aan ons ligt, hoeft dat voorlopig ook niet.

Terug naar het overzicht