Frans Cranenbroek

We hebben echt een goede groep. Mensen werken hier graag en dat stralen ze uit.

Heb je na 2005 ooit met Harotex te maken gehad? Dan zul je Frans ook wel kennen. Frans is onze algemeen bedrijfsleider en verzet op een dag heel wat werk om te zorgen dat alles soepel draait.

Frans betitelt zijn eigen rol als ‘bedrijfsleider randzaken’. Onder die randzaken valt een aantal zaken die toch best belangrijk zijn. “Ik maak afspraken met klanten, maak de planning, doe bestellingen, ben verantwoordelijk voor de telefonie en doe nog veel meer. Kortom: ik zorg dat alles operationeel is. Een drukke en hectische baan, maar daar ben ik prima tegen bestand. Ik zit tenslotte al sinds 1987 in deze branche.”

Over de selectie waar Frans onderdeel van is, is hij vol lof. “We hebben echt een goede groep. Mensen werken hier graag en dat stralen ze uit. De sfeer is heel gemoedelijk en er is veel respect voor elkaar. Het is niet voor niets dat mensen tot hun pensioen aan boord blijven.”

Frans kan ook genieten van een mooie wandeling. In het weekend duikt hij graag de natuur in voor een stevige voettocht. Een duidelijke overeenkomst met zijn werk bij Harotex, want daar zorgt hij ook dat alles lekker loopt.

Terug naar het overzicht