Jeanne de Kleijne

Toine geeft me veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid.

Jeanne is in februari 2021 25 jaar in dienst. Ze is analytisch ingesteld en werkt graag met cijfers. Dat komt goed uit, want Jeanne werkt daar dagelijks mee: ze is onze administratieve steun en toeverlaat.

“Ik vind het interessant om te zien hoe een bedrijf reilt en zeilt. En het is mijn verantwoordelijkheid dat onze klanten betalen. Ik doe alles wat met boekingen te maken heeft. Tot het opstellen van de balans aan toe”, vertelt de evenwichtige inwoonster van De Mortel.

Jeanne zit zichtbaar uitstekend op haar plek. “Ik beschouw Harotex als mijn eigen bedrijf. Feitelijk is dat natuurlijk niet helemaal zo, maar ik voel me wel verantwoordelijk voor veel zaken. Toine, de échte baas, geeft me veel vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat waardeer ik, en het zorgt ervoor dat ik ’s morgens met veel plezier richting Stiphout rijd.”

Jeanne drijft ook nog een onderneming die wél echt van haar is. Ze is medisch pedicure. En als ze niet in haar salon aan het werk is, is ze vaak aan het wandelen, fietsen, zwemmen of tuinieren. Je leest het: stilzitten is niet echt haar ding.

Terug naar het overzicht