Om deze website te bekijken heeft u de Flash player nodig.
U kunt deze direct installeren door op de knop hieronder te klikken:

Klik hier om de Flash Player te installeren.
Harotex

Over Harotex

Harotex is in 1959 in Deurne gestart als confectie-atelier. Omstreeks 1975 is vervolgens volledig gespecialiseerd in het confectioneren van gordijnen. In 1995 is Harotex overgenomen door de huidige eigenaar Toine Verstappen.
Ons bedrijf is vanaf dat moment sterk gegroeid.

Deze groei is onder andere mogelijk geweest door het inzetten van automatisering. Maar alleen op die plaatsen in het produktieproces waar dat een verbetering van kwaliteit en/of produktiesnelheid kan betekenen!
Niet alle activiteiten zijn te automatiseren en daarom tref je bij ons ook nog het degelijke handwerk aan. Kwaliteit staat bij Harotex immers altijd voorop.

In 2006 groeiden wij letterlijk uit onze bedrijfsruimte en is besloten een geheel nieuw en modern pand te bouwen aan de Vlamovenweg 8 op het industrieterrein Schooten in Helmond. Vanaf eind 2006 worden de werkzaamheden vanuit deze nieuwe locatie verricht.

In ons lange bestaan als gespecialiseerd gordijnenatelier hebben wij een uiterst modern atelier gerealiseerd met zeer goede faciliteiten. Voor u als cliënt resulteert dat in een optimale kwaliteit en snelle levering.

Door persoonlijke aandacht en oog voor service, zijn en blijven wij een uiterst flexibel bedrijf.
Het gehele proces vindt plaats in eigen beheer en daarom kunnen wij op een persoonlijke en snelle manier reageren op uw wensen als cliënt.

Onze medewerkers zijn u graag van dienst!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op »